Over ons

DB Banking & Finance is een adviesbureau dat zich binnen organisatieadvies in het bijzonder bezig houdt met de advisering, begeleiding en bemiddeling bij het verkrijgen van bedrijfsmatige financieringen voor zakelijke opdrachtgevers.

Wij hechten een grote waarde aan Professionaliteit, Respect en Integriteit binnen de uitvoering van onze diensten. Om deze waarden extra kracht bij te zetten hebben wij ons als lid aangesloten bij de OoaDé beroepsvereniging voor organisatiedeskundigen en –adviseurs. Wij conformeren ons hiermee, bij de uitvoering van onze opdrachten aan de professionele gedragsregels zoals opgenomen in de Gedragscode van de Orde van organisatiedeskundigen en –adviseurs.

drs. Danyel Boyaciyan is de oprichter van DB Banking & Finance. Danyel heeft twee Master titels in de Economie. Hij heeft initieel Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en in 2023 een Executive Master in M&A and Valuation afgerond aan de University of Groningen Business School (UGBS). Hij heeft 18 jaar ervaring in de zakelijke kredietverlening. Zijn laatste functie in het bankwezen betrof, Landelijk Manager Zakelijke Kredietverlening bij de SNS Bank. Na een sabbatical is hij in 2015 verder gegaan als Banking Consultant. Mede op aandringen van zijn netwerk en klantenkring heeft hij zijn diensten uitgebreid met de oprichting van DB Banking & Finance.

Hij kenmerkt zich o.a. door professionaliteit, deskundigheid, creativiteit en vooral openheid. Zijn sleutel tot succes: iedere keer weer op zoek naar dé juiste match tussen financier en ondernemer om een duurzame relatie te realiseren.