Vastgoedfinancieringen

DB Banking & Finance werkt samen met diverse banken en vastgoedfinanciersom zowel de grote als de kleine vastgoedondernemer van dienst te zijn.  Voor vastgoedbeleggers en –handelaren met zakelijke doeleinden bieden wij afhankelijk van het doel en type onderpand, passende financiersoplossingen voor:

Dit kunnen zijn leningen voor aankoop van woningen (bijv. appartementen, studio’s, studentenwoningen en kamers), maar ook van bedrijfsmatig onroerend goed (bijv. winkels en bedrijfsruimten) of een combinatie hiervan.

In het geval dat u behoefte heeft aan een kortstondige financiering voor de aankoop, renovatie of transformatie van deze objecten met de intentie deze objecten vervolgens te verkopen of te verhuren.

Indien u de overwaarde in uw portefeuille liquide wenst te maken voor andere investeringen of simpelweg omdat u op zoek bent naar een andere financier met betere condities.

De aanvragen voor vastgoedfinancieringen zijn bij ons gegoten in een strak format van acceptatiekaders. Hierdoor weten wij vrijwel direct wat de slagingskans is. U ontvangt vaak binnen een week na indienen van de aanvraag een indicatieve offerte of termsheet.